goldbar raya series

Tahun 2024 of course Miragold ada GoldBar Raya series. Paling special tiga jenis design kita nak bagi anda pilih. Kesemua design sangat cantik. Rugi kalau tak grab dengan Miragold.

Tapi, kalini bukan 1g tapi 3g kita nak bagi anda semua. Haa, berbaloi tak? Jangan lupa dapatkan dengan kami.

In video: 1 box for RM1,290

Setiap pembelian 1g akan dapat box exclusive macam ni. Anda boleh pilih design dan siap-siap kami pack untuk anda semua. Jom, dapatkan goldbar raya di kedai emas Miragold.

 

Koleksi Customers


Wah, tengok tu mini love tau customers kita bagi. Bukan shopping emas raya je tau. Goldbar 1g pun dah tinggi nilainya apatah lagi kalau anda grab 3g. Bukan setakat berbaloi, lumayan lagi.

Mutu emas 999 kalau anda nak tahu sebenarnya lagi tinggi berbanding emas 916.

GoldRaya Raya Series

Koleksi GoldBar Raya series ni special untuk tahun 2024 sahaja. Design yang direka khas daripada team Miragold sendiri yang diinspirasikan daripada sebuah keluarga. Bahagia Paling Sempurna adalah tagline untuk raya tahun ini yang mempunyai maksud tersendiri bagi setiap individu.

GoldBar Raya series ada tiga pilihan design dan warna yang berbeza yang anda boleh pilih. Haa, siapa cakap beli satu piece je boleh pilih, beli tiga pun boleh!

Indahnya hari raya anda semua bukan hanya pada baju raya dan emas raya, tetapi juga untuk investment raya. INGAT EMAS INGAT MIRAGOLD. HOLA! HOLA! HOLA!

Promo Raya Dah Bling, Barulah Raya!

LUCKY DRAW GOLDBAR RAYA

Bernilai RM10,00 berupa duit raya & GoldBar Raya

PERCUMA 1G GOLDBAR RAYA

Pembelian RM30,00 dan keatas

Jom, dapatkan koleksi GoldBar Raya ni secara lock dalam live ataupun walk-in ke kedai emas Miragold sekarang. Jangan lepaskan peluang!