goldcoin travel

Fuhlamak bukan biasa-biasa founder Miragold launching GoldCoin Travel. Disebabkan travel series lah founder Miragold pun launching di luar negara. Cuba anda teka kat mana tempat ni? 

GoldCoin Travel ni sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah sebabnya ia bertemakan “holiday“. Tak kira musim apa pun masih boleh dapatkan.

Koleksi Customers


Anda tengoklah tu bukan shopping emas 916 je tau, emas 999 pun kena shopping juga. Haa, dahlah murah boleh beli banyak lagi tau! Customers ni dah shopping, anda yang lain bila lagi?

GoldCoin travel Collection

Anda tak tahu nak bagi hadiah apa untuk sedara-mara atau kawan-kawan yang study atau tinggal luar negara? Jangan risau, hadiahkan je GoldCoin Travel ni, confirm mereka suka. 

Bukan hadiah semata-mata tau, boleh buat investment di masa hadapan! Lagi-lagi emas 999 adalah mutu paling tinggi nilainya. Apa lagi tunggu, jom dapatkan dengan kami sekarang!

Jom, dapatkan koleksi GoldCoin Travel ini secara lock dalam live ataupun walk-in ke kedai emas Miragold sekarang. Jangan lepaskan peluang!